SKOVÅRD

Hos oss på MANO finner ni skotillbehör samt skovårdsprodukter av märken som är de bästa i marknaden. Genom att använda skovård så skyddar du och vårdar dina skor. Efter att ha använt skovård kontinuerligt så får skon ett nytt liv och mycket längre hållbarhet.

 

Skovårdsprodukter

Vi har ett sortiment av produkter inom många områden. Vi har bl.a. produkter som skin och lädertvål som rengör lädret skonsamt. Vi har återfuktande oljespray som ger en matt finish men också både mjukar upp lädret och återfettar. Det skapar också ett skydd mot väta.
De Skopolish vi har ger snabbt en högglans på lädret samt skyddar mot väta, smuts och salt. Skokräm passar sig utmärkt för att återställa originalfärgen på lädret, vare sig det gäller en väska eller ett par skor.

Vårt sortiment av skokrämer innehåller bl.a. Sheasmör, Bivax samt Carnoubavax. Genom att använda skokräm kan man dessutom täcka mindre märken. Vi har dessutom läderfärg i många färger för er som önskar att antagligen förstärka originalfärgen eller helt enkelt färga om lädret.
Och givetvis har vi olika applikations-borstar, svampar och putsdukar för att underlätta applikationen och ge det bästa resultatet.